torstai 6. lokakuuta 2016

Ota hetki itselle

Kauniin vilpoisa syksy on edennyt mallikkaasti kesän energiavarastoja hyödyntäen. Uudet jännittävät haasteet on otettu vastaan, joista suurin on ollut tasapainon löytäminen työn, koulun ja rakkaiden ihmisten välillä. Ajallaan palautettujen kurssitehtävien tuloksia eli tummia silmänalusia ovat asiakkaat ja läheiset päässeet ihastelemaan säännöllisesti.

Katsoessani kalenteria huomaan kuitenkin tärkeimmän ihmisen nimen puuttuvan merkinnöistä- nimittäin oma itseni. Olen ollut niin keskittynyt siihen, että hommat edistyisivät ja kykenisin olemaan läsnä muiden seurassa. En edes rehellisesti muista milloin tein viimeksi jotain itseni vuoksi, jolla ei ollut deadlinea. Se on vaan niin vaarallisen helppoa joutua suorittamisen kierteeseen ja unohtaa omat tarpeet. 

Sanotaan teen juonnin olevan hetki, jolloin pysähdytään ja rauhoitutaan. Se on hetki, jolloin myös murheet voidaan unohtaa. Hetki, joka on varattu vain juojalle itselleen, jos hän niin tahtoo. 

Taidanpa keittää teetä.Hidasta Elämää-tee on nyt saatavilla verkkokaupastamme ja teemyymälästämme. Se on tehty yhteistyössä Hidasta Elämää-sivuston kanssa, joka on Suomen ensimmäinen hyvinvointiverkkomedia ja blogiyhteisö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti