lauantai 18. helmikuuta 2017

Onko teillä pussiteetä?


Onko teillä pussiteetä?

Ei valitettavasti ole. Meillä on ainoastaan irtoteetä, siinä tulee teen aito maku paremmin esille. Pussiteessä taas hyödynnetään teen lehtien käsittelyn aikana tullutta pölyä ja teen lehtien jämiä.

Mutta pussiteetä on niin paljon helpompi käyttää.

Niin, pussiteetä on kieltämättä yksinkertaisempi käyttää. Se on myös hyvin ymmärrettävää kiireisessä arjessa, erityisesti hektisessä kahvila- ja ravintolaympäristössä. Siinä on kuitenkin huikea makuero irtoteehen verrattuna.

Näitä keskusteluja on käyty monta kertaa yrityksemme lähes neljän vuosikymmenen olemassaolon aikana, ja nyt teimme historiallisen tempun. Nimittäin, lisäsimme tuotevalikoimaamme kolmiopussit. Nyt se Forsmankin joutui sortumaan, eräs asiakas kommentoi. Ei, tässä ei ole jouduttu sortumaan. Periaatteemme siitä, että pitää olla kokonaiset teen lehdet, on säilynyt itse perustaja Aaro Forsmanin ajoilta, mutta nyt sitä on saatavilla valtaväestölle tutummassa pakkauksessa. Sama laatu eri muodossa vaan.

Vihreä Luomu Mao Jiang, Musta Tibet Makujen Temppeli ja Pu-Erh Aged.

Tämän tuotevalikoiman lisäyksen myötä toivomme teen juojien löytävän uusia makuelämyksiä, kun kynnys kokeilla irtoteetä on madallettu. Jokainen varmasti muistaa sen silmiä avaavan hetken, kun oikein haudutettua irtoteetä sai maistaa ensimmäisen kerran. Semmoisen hetken toivomme kaikille!Forsman Premium-tee kolmiopusseissa saatavilla tällä hetkellä verkkokaupasta ja omasta myymälästämme.


2 kommenttia:

 1. Pussiteessä on kyllä omat etunsa! Itsekin toki pyrin suosimaan irtoteetä, mutta pussitee on varsin mainio vaihtoehto etenkin aikaisiin aamuihin, työpaikan kahvitauolle jne. Mukavaa, että siitäkin alkaa nyt olemaan tuollaisia laadukkaampia vaihtoehtoja saatavilla. Ehkä joskus testaan!

  Uutena juttuna ainakin minulle tuli myös, että Forsman tealla muuten on tällainen blogikin! Ihan kiinnostavan oloista asiaa, mutta omaan silmään kokonaisuus kaipaisi vähän kiinnostavampaa graafista ilmettä. Ehkäpä isompia ja vähän freshimpiä kuvia, teemaan sopiva kuva+teksti banneriin, taustalle jokin grafiikka jne.? Jos tehdään niin tehdään kunnolla :)

  VastaaPoista
 2. Hei Maru!

  Kiitos oikein paljon palautteesta, hyviä ehdotuksia kieltämättä ja tulemme kehittämään tätä sivustoa ajan myötä :)

  Joo, koemme että laadukkaallee pussiteelle olisi kysyntää ja niin kuin kirjoituksessa mainittiin, toivottavasti enemmän teen kuluttajia pääsisi tutustumaan kokonaisten teen lehtien maailmaan!

  Yt. Jaleh

  VastaaPoista